Múlt és jelen kortárs kiállító térben/ Past and present in a contemporary gallery

Robert Longo on Sharing the Stage with Heroes Goya and Eisenstein

Érdekes és értékelendő kurátori hozzáállás által született meg a Garage moszkvai kiállító tereiben a “Proof” kiállítás, amely Robert Longo, Francisco Goya és Sergei Eisenstein munkáit ötvözi. A kurátor, Kate Fowle a fotórealista Robert Longo alkotásait tervezte bemutatni, és a művész munkásságát alátámasztandó kikerültek a Longora nagy hatást gyakorolt Goya és Eisenstein alkotások is. / The exhibition entitled “Proof” at the Moscow Garage contemporary exhibition space embraces the artworks of photorealist Robert Longo. In spite of being a one-man show, the exhibition also showcases works by Goya and Eisenstein who served as important inspirations for the artist.

http://www.blouinartinfo.com/news/story/1668721/robert-longo-on-sharing-the-stage-with-heroes-goya-and?utm_source=Blouin+Artinfo+Newsletters&utm_campaign=dedf9b3e3b-Big+Clicks+11.04.2016&utm_medium=email&utm_term=0_df23dbd3c6-dedf9b3e3b-83205753

A koncepció érdekes és bátor, a kivitelezés azonban megkérdőjelezhető./ The concept is interesting and brave, the execution is questionable though.

Ne felejtsétek, még 5 napig pályázhattok a Kepesita 2016-os pályázatára!/ Do not forget, 5 more days to apply for the Kepesita 2016 open-call!.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: