Handle és Kojot -összekuszált múlt/ Handle and Kojot – mixed up past

A posztmodern egyik sajátossága, hogy a múltat nem “végképp eltörli”, hanem a kronológiát és a lineáris mítoszokat felrúgva újra előhívja azt. A posztmodern ugyan már nem virágzik, mégis Magyarországon különböző művészeti műfajok érzik úgy, hogy a gigaprodukcióban rejlő lehetőség ebben az irányzatban rejlik./ The particularity of postmodern is that it does not want to erase the past. Instead, irrespective of chronology and linear myths, it evokes the past. Although it is no longer in its heyday, in Hungary some think that this flavor is the key to success.

Hagyomány és fejlődés, vidék és város, komoly és könnyű, keleti és nyugati és további ellentétpárok keverednek, férnek meg egymás mellett vagy (várhatóan) fordulnak fájdalmas giccsbe. / Tradition and development, rural and urban, serious and light, eastern and western along with various other oppositions mix with one another and possibly turn into painful kitsch.

 

Kérdéses, hogy vajon ez-e a világ jelen problémáira a megváltás./ One wonders if this is the path of salvation for the current issues of the world./

http://www.messias.ma/index.html#intro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: