Transgender

Művészeti hírként jelent meg pár napja, hogy a Playboy transzgender modellt szerződtet a címlapjára. Meghatározó döntés ez egy erősen maszkulin és male gaze beállítottságú újságtól, még akkor is, ha a modell, Ignes Rau maga a megtestesült nőiesség./ Last week’s art news published that Playboy employs a transgender model for its cover. It is a decisive decision for a male gaze based magazine, even if the model, Ignes Rau is the embodiment of femininity.

http://www.blouinartinfo.com/news/story/2614410/playboy-announces-the-first-transgender-model-for-its-cover?utm_source=Blouin+Artinfo+Newsletters&utm_campaign=e56560a054-Big+Clicks+10.29.2017&utm_medium=email&utm_term=0_df23dbd3c6-e56560a054-83205753

Ezzel párhuzamosan A szobalány című sikerfilm, amely koreai japán koprodukció, egy leszbikus szerelemre fut ki, és minden takargatás nélkül, teljes értékű szexuális jelenetekkel hirdeti a nők közötti szerelem és lojalitás szépségét./ Parallel with that, the Korean-Japanese coproduction movie entitled The Handmaiden showcases full-blown erotic lovescenes among women, preeching the beauty of love and loyalty among women.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: